Isnin, 16 Februari 2009

Happy holiday


Assalamualaikum......

Kawan-kawan, musim-musim cuti ini buatlah kerja yang berfaedah. Pe mawar buat???? Mawar belajar masakla, hehehe bile lagi nak belajar masak untuk mase depan jugak.... Cian kat suami kite kalau kite tak pandai masak kan kan kan...

Boring sikit la sebab adik-adik tak de coz diorang kan sekolah asrama, MCKK dan MRSM Kuantan... So, agak terasa ketiadaan mereka di rumah... Whatever pun dapat manje-manje dengan parents pun ok la... Jalan-jalan gan kakak cari barang dekat KL pun da ok... Tempat mawar selalu pegi MPH coz kite bleh bace buku free even tak beli buku pun... hehehe nakal jugak...

Ok... ape-ape pun, SELAMAT BERCUTI!!!!! & PREPARE FOR OUR MIDTERM!!!!!

3 ulasan:

  1. selamat bercuti juga ustaz....

    BalasPadam
  2. Lupa plak, ustaz manede cuti....

    huhuhuhu

    x pe la

    selamat menjalani tugas sebagai dekan fakulti yang berkaliber...

    wassalam...

    BalasPadam